Златен приз за „Най-добър тризвезден морски хотел“ - Hotel Riagor

Златен приз за „Най-добър тризвезден морски хотел“

От 11 до 13 февруари тази година в Интер Експо Център, София се състоя 33 – тото поредно издание на туристическа борса Ваканция и СПА Експо. В най-значимия туристически форум в страната ни взеха участие 392 представители на туроператори, хотели, общини, производители и държави от цял свят, които имаха възможността да обсъдят потенциални бъдещи партньорства.

В рамките на събитието се състояха важни пресконференции на Министерството на Туризма, Българската Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) и други. На централната сцена гостите можеха да се насладят на фолклорни танцови изпълнения от България и от екзотични места като Индонезия и Мароко, например.

Списание “Туризъм и Отдих” и тази година спази традицията да раздаде престижните награди Златен Приз по време на изложението Ваканция и СПА Експо. За 13ти пореден път сред достойна конкуренция бяха отсяти лидерите в туризма.

Златен приз за „Най-добър тризвезден морски хотел“ тази година се даде на Хотел Риагор, Слънчев бряг. Това е огромно признание за хотела и сме щастливи, че този приз отиде съвсем заслужено точно при него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.