Какво може да посетите в Слънчев бряг - Hotel Riagor

Какво може да посетите в Слънчев бряг

Слънчев бряг е най-големият курорт на Българското черноморие и определено няма да скучаете, ако го изберете за Вашата почивка на море. В него забавление ще намерят от най-малките малчугани до най-възрастните хора.

За всички млади, курортът Слънчев бряг предлага многобройни заведения и дискотеки на плажа, в които се вихрят страхотни купони, а за най-щурите купонджии Слънчев бряг организира така наречените „Парти патрули“ . Това е група от хора, които в рамките на една вечер обикалят едни от най-известните дискотеки и барове, като консумацията на алкохол в тези заведения е безплатна. Съответно, за да се запишете на такъв патрул е необходимо да заплатите предварително дадена сума.

Едно от най-атрактивните места за младите остават дискотеките, намиращи се на “Cacao Beach”. Не далеч от центъра, “Cacao Beach” се е превърнал в емблемата на Слънчев бряг. На този плаж се провеждат много концерти на известни личности, многобройни DJ са запълнили вече програмата за SOLAR SUMMER 2016.

За не толкова лудите туристи, Слънчев бряг предлага и по-спокойни заведения . По крайбрежната улица и вътрешните улици по центъра можете да намерите невероятни местенца да изпиете по един страхотен коктейл.

Освен за пийване, курортът има и много ресторанти и заведения за бързо хранене, в които можете да се насладите на традиционно българската кухня, една от невероятните кухни е тази в хотел „Риагор“, на която можете да се насладите ако отседнете в него, тъй като ресторантът на хотела не предлага храна на свободна консумация, защото предлага на своите туристи пълноценна All inclusive почивка.

По време на  вашата почивка на море, разхождайки се по дългата 8-километрова крайбрежна алея, можете да срещнете няколко от страхотните голф игрища. Препоръчваме, който не е опитал да играе мини голф – да го направи ! Страхотна игра за развлечение с Вашите приятели. Също толкова забавна игра с приятели е и боулингът, който се намира на главната крайморска алея. Отново на алеята можете да срещнете и каляски с коне,  с които можете да направите няколко обиколки по красивите малки и тихи улички на града, които са далеч от глъчката на центъра. Може да забележите и постоянно минаващите влакчета – атракциони, които могат да Ви отведат от началото на крайбрежната алея, до нейния край. Все пак 8 километра хич не са малко! Освен с влакче, можете да обиколите Слънчев бряг и с атракционните автобуси, които са двуетажни- с отворен втори етаж, които минават на всеки половин час в час-пик на сезона. Останалия превоз са обикновените автобуси, които минават на всеки 15 минути. С всички средства за предвижване Слънчев бряг предлага на туристите си лесен достъп до всяка една точка. По този начин почивката не се превръща в досадна екскурзия, в която оставате без крака от обиколки, а в мечтана и пълноценна почивка на море.

През деня морето предлага много забавления ! Едно от тях е да Ви повозят с надуваем банан или кресло в морето. Този спорт има определена доза адреналин, защото има много голяма вероятност да ви обърнат навътре в морето. Надуваемите банани и кресла се дърпат от джет, който определено развива голяма скорост. Друг забавен спорт, който Ви дава възможност да се насладите на хоризонта и безкрая на морето, това е парашут, който се дърпа от яхта. Когато яхтата потегли, Вие с парашута се издигате на една доста прилична височина. Гледката, която се открива пред Вас определено ще Ви спре дъха. Толкова красота събрана на едно място ! Водните колелета също не са за изпускане. Една плавна и приятна разходка навътре в морето винаги се отразява добре!

Една от най-предпочитаните атракциони през деня е Аквапаркът в Слънчев бряг, там можете да прекарате цял ден, като времето Ви ще мине неусетно ! Имате огромен избор от различни пързалки, като всяка една от тях е с различен ранг на опасност. Можете да хапвате и пийвате вътре, както и просто да се наслаждавате на прекрасните слънчеви лъчи, покрай басейна, когато Ви омръзне да се спускате по пързалките.

Не далеч от центъра се намира и картинг пистата. За любителите на високи скорости картинг пистата ще се превърне в страхотно преживяване. Слънчев бряг се е погрижил и за всички от Вас, които обичат ездата. Близо до картинг пистата е разположена голяма конна база, в която можете да пояздите един от красивите породисти коне. Отново един малко различен спорт е рали-сафарито, с което можете да се спуснете по стръмни склонове и да усетите прилив на адреналин !

Тези, които са луди по шопинга, със сигурност трябва да посетят и Мола в Слънчев бряг. Той се намира в самия център в една от уличките. Този мол е малко по- нетрадиционен, защото е полу-открит и магазините са разположените от двете страни на коридорите. Молът се намира в един от най-големите хотели в Слънчев бряг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.