Кой е най-подходящото лятно питие според зодията ? - Hotel Riagor

Кой е най-подходящото лятно питие според зодията ?

Летни коктейли според зодията

 

Овен

Овните са истински експериментатори. Типично за тях е“Ако не можеш да ги убедиш – (п)объркай ги!“ За тях най-подходящият коктейл е „Текила сънрайз“, която е съставена от гренадин, текила и портокалов сок.

Телец

Ако спечелите сърцето им, значи ще имате всичко. Те обичат силно, но се печелят трудно. Би бил подходящ за тях коктейлът Блъди Мери. Той съдържа доматен сок, водка, хрян, целина, сол и сос Уорчестър.

Близнак

„Днес съм по-добър от вчера!“ Заради тяхното двойствено положение най-дорият вариант за коктейл е джин с тоник,лимон и лед или кола с ром. Вие решете, а ако не успеете, първо едното, а после и другото !

Рак

Всички знаем, че една от най-романтичните зодии е именно ракът! Те са грижовни, но тъй като все обичат да вървят назад, за тях през лятото най-подходящото питие е бирата, само не прекалявайте с нея, за да не се окажете просто един..пиян омар!

 

Лъв

Те са истински тешкари! Обичат лукса и това лято няма да престанат да се перчат със скъпо шампанско и хайвер! Въпреки, че се съгласяват на всичко, те правят винаги това,което искат.За тях най-подходящият коктейл е едно изтънчено мартини !

Дева

Те са истински ангели и пълни перфекционисти. Ако има има петънце на стената, те са способни да направят основен ремонт. За да ги спечелите трябва да сте доста интелигентна личност. И за тях сме приготвили невероятния коктейл „Космополитан“, който е от сок боровинка, водка и портокалова коричка. Чувствен – също като тях.

Везни

Три пъти мери, веднъж пийни ! Тяхното мото е „Без любов сме нищо!“. Те са истински романтици и обичат искреността и истината!Те обичат пенливите червени вина, но за лятните дни най-подходящият коктейл е  „Мохито“. То съдържа лайм, мента, захар, ром и сода. Истинска наслада за сетивата им!

Скорпион

„Вдигам тост за злините, които извърших, защото доброто никой не го помни“. За тях знаем, че не съществуват невъзможни неща и обичат искреността ! За скорпионът коктейлите са лесна игра и те предпочитат да заложат на твърдия алкохол.

Стрелец

„Често не могат да решат, но решат ли- света ще покорят !“ Те са авантюристи, екзотични, любопитни експериментатори! Това лято най-подходящото питие за стрелците е Дяволско уиски – уиски, черен портокал и сода. Страхотен коктейл!

Козирог

Козирозите не могат да бъдат разбрани. Остава Ви само да ги обичате и да ги приемете такива, каквито са! Те си падат по традиционните напитки и за това за утоляване на тяхната жажда сме приготвили обикновения, но така освежаващ айрян или коктейл с портокалов сок, лайм, захар, сода и малко водка!

Водолей

Това лято водолейте ще се разхлаждат със сангрия. Една уникална, леко алкохолна плодова напитка. Техният девиз е „Никой не е съвършен, но аз съм дяволски близо!“ Водолейте са трудни характери и са силно независими личности.

Риби

Те са съвършени романтици! Вино, чувствителност и истина! За тях това е всичко! За летните дни с приятели, най-подходящият коктейл е „Негрони“. Той е смесица от джин, портокалови кори, сладък вермут и кампари.