Почивка на море в Слънчев бряг – Ще плащаме ли по-малко това лято за чадър и шезлонг ? - Hotel Riagor

Почивка на море в Слънчев бряг – Ще плащаме ли по-малко това лято за чадър и шезлонг ?

По-евтини чадъри и шезлонги в Слънчев бряг !

От тази година концесионерите в Слънчев бряг се обединиха и взеха единодушно решение, че от лято 2016г. Цената на чадър и шезлонг на плажовете в Слънчев бряг ще бъде 5лв. Те ще внесат предложението си в Министерството на туризма.

До тази година цената на чадър беше 8лв., на шезлонг – също, което за много български туристи цената излиза доста солено. Предложението, което ще внесе е тази цена да бъде намалена специално за българските туристите. Идеята е да се направи един реверанс към хората, които са избрали да летуват по нашето красиво черноморие и да прекарат почивка на море в България, в частност в Слънчев бряг.

Предполагаме, че това ще се отрази много позитивно на българските летовници и те ще останат доволни от намалените цени. За тази цел ще бъдат обособени отделни зони на пясъчната ивица , в които българските туристи могат да плащат само по 5лв. За чадър. Нека не забравяме факта, че плажът в Слънчев бряг е награден със „Син Флаг“ за най-хубав и добър плаж в България! Вижте повече по темата тук.

Надяваме се, че тази им добра идея ще се приеме от Министерството по туризма, за да могат нашите туристи да прекарат една незабравима почивка на море 2016г.