Шест съвета как да спестите за море - Hotel Riagor

Шест съвета как да спестите за море

  1. Имайте касичка! Всеки път когато отидете до магазина и Ви върнат монети вместо да ги похарчите си отделете една касичка, в която да слагате всички монети. Ще се учудите колко пари ще сте спестили до Август месец, например.
  2. Винаги преди да купите нещо,сравнете цените и на другите места. В днешно време пазарът ни предлага голямо разнообразие от стоки и услуги, които обаче и много често се повтарят по различните магазини. Сравнете къде ще Ви излезе най-изгодно и го вземете от там!
  1. Ако консумирате алкохол и цигари ги намалете ! Освен, че не носят нищо полезно на Вашия организъм, те сериозно вредят и на джоба Ви. Може да опитате варианта, в който вместо да купите кутия цигари или бутилка алкохол да сложите тези пари в касичка. И така веднъж ще си купите, веднъж вместо да си купите, слагате парите в касата!
  1. Пийте вода! Освен фрешовете, друга така полезна напитка за тялото ни ,всъщност, няма! Забравете всички студени чайове и безалкохолни напитки, които ни тровят ежедневно. Освен, че са два пъти по-скъпи , те са и многократно по-вредни. С приема на вода, освен ,че помагате на тялото си, помагате и да финансовото си състояние!
  1. Ако имате възможност да си пазарувате онлйан винаги гледайте за изгодни оферти по сайтовете за групово пазариване, така например, ако си закупите карта за фитнес на половин цена, Вие ще спестите цял месец разходите за фитнес! Има и многобройни ваучери за храна, козметика и други услуги.
  1. Продайте всички ненужно! Изчистете домът си от старите и ненужни вещи като ги продадете в така известните сайтове за покупко-продажба. Така освен, че ще обновите дома си ще имате и възможността да пуснете допълнителни пари в касичката Ви за почивка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.