5 Причини да изберете All Inclusive почивка - Hotel Riagor

5 Причини да изберете All Inclusive почивка

Ето защо трябва да предпочете All Inclusive почивка пред останалите

  1. Храната

Разбира се, че храната е на първо място. Това е което отличава all inclusiveхотелите от всички останали.  Без значение дали сте избрали почивка на море с деца или искате да се отдадете на романтична почивка, храната винаги ще остане основен проблем ако не е включена в цената. В зависимост от all inclusive, вие можете да имате от 3 до неограничен брой хранения на ден. Една от най-използваните all inclusive пакети е включва закуска, обяд , междинна закуска и вечеря, както и цял ден алкохолни и безалкохолни напитки. Така Вие винаги получавате голямо разнообразие от хранителни продукти  и напитки, защото всеки ден менюто Ви ще е разнообразно, в големи количества и на често.

    1. Спестявате пари

Винаги когато избирате във Вашата почивка на море да е включен all inclusiveпакет, Вие всъщност спестявате куп пари. Нека си направим една малка калкулация на разходите на ден, на човек ако сте с включен пакет.  Приблизително една нощувка на човек в три звезден хотел с включен пакет е около 65-70 лв. Имате страхотна база, комфорти и чисти стаи, басейн, all inclusive пакет и кафета, алкохол и безалкохолни на корем.  Всички допълнителни разходи ще бъдат извън хотела.

А сега нека погледнем разходите без пакет. Например, избираме , че сте решили да почивате в Слънчев бряг и сте си предвидили по 20лв. ,за спане, което е абсолютен минимум и не се знае в коя малка дупка ще бъдете сложени да нощувате.

Ако погледнем отново горния пример с включен пакет от 65лв. вадим 20лв. за нощувка и получаваме 45лв. С тези 45 лв. на ден, които Ви остават, Вие ще трябва да се храните и подчертавам – неограничено! Лично аз смятам, че това почти е невъзможно за изпълнение. Това ще е сумата, която най-вероятно ще трябва да заплатите само за вечеря. Е, сега убедихме ли Ви защо е много по-изгодно да си закупите All inclusive ?

  1. Спестявате време

Когато сте на почивка времето е изключително важно,  особено ако сте за 5 или по-малко от 10 нощувки. Когато сте в непознат курорт е изключително трудно да налучкате къде ресторантите са хубави и най-вече, кои са на достъпни цени. Може почивката Ви да ми мине, докато си намерите своето местенце за хапване.

  1. Спокойствие

Ако сте семейство с деца, най-подходящата почивка на море е с включен пакет с изхранване. Всеки, който има дете знае как постоянно на малките малчугани им се хапва сладолед и им се пият постоянно сокчета . В един такъв all inclusive пакет всичко това е включено. Най-хубавото за малчуганите е това, че в самия хотел има още много други деца, с които се завихрят радостни и безгрижни игри.

  1. Забравяте за парите в брой

Едно от най-страхотните неща, което носи голямо спокойствие е това, че няма да се притеснявате как и къде да съхранявате парите си. Когато отидете на почивка с всичко включено, такива няма да си Ви необходими, тъй като няма къде да ги похарчите. Единственото, за което ще са Ви необходими ще са за разходи от личен характер.